It-tukipalvelut

Valvontapalvelumme valvoo www-sivujanne, sähköpostianne ja muita
palveluitanne 24 h/vrk 7 päivänä viikossa. Myös
sähköpostin valvonta päästä päähän! Lue lisää!


Extranet -järjestelmässämme Inessä voit luoda tukipyyntöjä, seurata niiden etenemistä ja selata niitä koko asiakassuhteen ajalta. Myös laskut on helppo tarkistaa tätä kautta.


Haluatko kokeilla Ineä? Pyydä meiltä demotunnukset yhteydenotto-sivun kautta


Tutustu myös hosting-palveluihimme!

Jotta yrityksenne työntekijät voisivat ensisijaisesti keskittyä oman työnsä hoitamiseen, on järkevämpää järjestää it-tuki siihen erikoistuneen asiantuntijayrityksen kautta. Me huolehdimme it-ympäristöstänne.

Insidersin it-tukipalvelut kattavat:

 

Pääasiassa tarjoamme it-tukipalveluita jatkuvan sopimuksen perusteella, ja pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen yhteistyösuhteeseen. Palvelu on huomattavasti toimivampaa, kun tunnemme asiakkaamme ympäristön ja asiakas tuntee meidät. Sovitamme palvelusopimuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti emmekä pakota asiakasta omaan malliimme. Voimme tarjota palveluita tunti- tai kuukausilaskutuksella. Tyypillinen tukipalveluiden kokonaishinta 10 työntekijän yritykselle sisältäen viikottaisen käynnin on 400 euroa kuukaudessa.

 

Tukipäivystys (helpdesk)

Asiantuntijapäivystyksemme vastaa klo 8-21 välillä ja tarvittaessa hätätapauksissa 24 h. Jos ongelmaa ei saada ratkaistuksi puhelimessa, kirjataan se tukijärjestelmäämme, ja tarvittaessa lähdetään paikan päälle. Tukipyyntöjä vastaanotamme puhelimitse päivystysnumerossamme, tai voitte lähettää pyynnön suoraan sähköpostitse järjestelmään, josta siihen palataan mahdollisimman pian. Voimme yhdistää myös asiakkaamme helpdesk-järjestelmän omaamme siten, että tukipyynnöt siirtyvät meille suoraan.

Extranet-järjestelmässämme Inessä voit luoda tukipyyntöjä, seurata niiden etenemistä ja selata niitä koko asiakassuhteen ajalta. Myös laskut on helppo tarkistaa palvelussa.

Lähituki

Lähitukemme toimii tarpeen mukaan joko etänä tai asiakkaan tiloissa (on-site). Ongelman vakavuudesta ja sopimuksesta riippuen tarjoamme 4 h, 24 h, 48 h tai 72 h vasteaikoja. Monilla asiakkaillamme on myös sopimus viikottaisesta vakiokäynnistä, jonka aikana hoidetaan vähemmän kiireelliset asiat.

Vasteajat voidaan sopia esimerkiksi näin:
Tavallinen24 h 
Kiireellinen4 hAikakriittiset työtehtävät
Kriittinen4 hHätätapaus (esim. useampi työntekijä estynyt tekemästä töitään)

Jokaisesta lähituen tekemästä työstä toimitamme sen valmistuttua työraportin, josta selviää tehty työ ja laskutus. Raportti toimii myös dokumentaationa vastaisen varalle.

Lähitukitehtäviä ovat mm. ohjelmisto- ja laitteisto-ongelmien selvittely, huoltoon lähettäminen, laiterekisterin ylläpito ja muu dokumentointi, uusien koneiden ja ohjelmien tilaus ja asennus, varmuuskopiointi ym.

Palvelinten käyttötuki

Muutaman palvelimen ylläpitoon ei kulu läheskään yhden henkilön koko työaika, joten tämä tehtävä on luontevaa ulkoistaa asiantuntijayritykselle. Ylläpidämme palvelinta käyttäjätunnusten ja oikeuksien osalta, pidämme sen käyttöjärjestelmän ajan tasalla ja järjestämme varmuuskopioinnit. Tarvittaessa hoidamme kaiken aina palvelimen hankinnasta lopulta sen korvaamiseen uudemmalla järjestelmällä.

Palvelimia ei välttämättä kannata pitää omissa tiloissa tai edes omistaa itse. Yhteistyökumppanimme kautta voimme hoitaa palvelimen hostingin eli käyttötuen kunnollisessa konesalissa, jossa ilmastointi, sähkö, hälytykset, yhteydet ja tietoturva ovat kaikki varmistettuja ja huippuluokkaa.

Muut palvelumme

Usein asiakkaamme haluavat ostaa meiltä tietotekniset laitteet ja ohjelmistot. Meillä on valtava valikoima tuotteita usealta tukkurilta ja kilpailukykyiset hinnat. Kun hankinnat on tehty yhdestä paikasta, se myös helpottaa laitekannan ylläpitoa ja takuuasioita. Asiakkaamme voivat silti tehdä aina hankintoja mistä vain haluavat, ja tarvittaessa autamme siinä.

Tarjoamme konsultointi- ja ulkoistusasiakkaillemme myös hosting- ja sähköpostipalveluja avaimet käteen -periaatteella. Periaatteenamme on tarjota palvelu asiakkaillemme asiakassuhteen ajan hyvin edullisesti, jopa kuukausimaksutta.

Sähköpostipalvelu

 • kaikille työntekijöille sähköpostitunnukset palvelimelle (etunimi.sukunimi [at] yritys.fi)
 • yhteys palvelimelle SSL-suojatuilla IMAP4- ja SMTP-protokollilla, jolloin posteja ei haeta palvelimelta paikalliselle koneelle vaan ne ovat avattavissa myös muilta koneilta
 • sähköpostit aina luettavissa myös SSL-suojatun webmailin kautta
 • toimii hyvin mobiilisähköpostina salattuna kännykkäyhteyden yli, jolloin sähköposti on aina mukana (imap-idle push email)
 • tietoturvamme on huippuluokkaa: kaikki yhteydet on salattu, käytössä lisäksi roskapostin suodatus ja virusskannaus
 • käytämme itse samaa palvelua, joten haluamme sen toimivan katkotta

Hosting

 • paikka yrityksen webisivuille palvelimeltamme (www.yritys.fi)
 • levytilan ja liikenteen määrästä sovitaan erikseen
 • tarvittaessa SSL-suojaus (https://www.yritys.fi/)
 • tarvittaessa järjestämme myös www-sivujenne tuottamisen
 • mahdollisuus myös omaan Linux-virtuaalipalvelimeen, joka toimii kuten oma palvelin

Office 365 on Microsoftin pilvipalvelu, joka sisältää tehokkaat työkalut tiedon jakamiseen, sähköpostin käyttämiseen sekä pikaviestintään. Olemme Office 365 -jälleenmyyjä, kysy lisää!