Valvontapalvelu

Insiders Valvontapalvelu on edullinen ja luotettava tapa valvoa yrityksen operaatioiden kannalta tärkeimpien it-palveluiden toimivuutta.

Valvottavia kohteita voivat olla esimerkiksi:
 • Sähköpostivalvonta end-to-end: Palvelimemme lähettää sähköpostiviestin muutaman minuutin välein järjestelmäänne (voi olla mikä vain sähköpostijärjestelmä) ja odottaa vastausta. Jos vastausta ei kuulu, hälytetään.
 • WWW-palvelin: Valvontapalvelimemme ottaa säännöllisesti HTTP- tai HTTPS-yhteyden palvelimeen ja tarkistaa, että se vastaa riittävän nopeasti.
 • SQL-palvelin: Valvontapalvelimemme ottaa yhteyttä SQL-palvelimeen ja tekee tarkistuskyselyn.
 • SMTP- tai muu TCP-palvelin: Valvontapalvelimemme ottaa yhteyden annettuun porttiin ja katsoo, että sieltä tulee hyväksyttävä vastaus.

  ...> GET / HTTP/1.1
  ...> Host: www.example.com
  ...< HTTP/1.1 200 OK
  
 • Windows-palvelimet: Asentamalla Windows-palvelimeen agentin voidaan valvoa prosessorikuormaa, vapaata muistia, levytilaa, prosessien toimintaa, jne.
 • Muut palvelut: Järjestelmäämme on mahdollista rakentaa myös muiden järjestelmien valvonta. Ota yhteyttä ja kysy!

  Hälytykset toimitetaan perille joko sähköpostitse tai tekstiviestinä. Palvelu lähettää myös säännöllisesti testiviestin. Lisäksi valvontapalvelumme pitää tallessa historiatietoa vasteajasta graafisessa muodossa ja siitä voi hakea pdf-muotoisia raportteja.

  Insiders Valvontapalvelu ei vaadi laitteistoinvestointeja eikä monimutkaista asennusta. Jos kaikki tiedot ovat saatavilla, palvelu on käytössänne jo tilauspäivän aikana!

  Palvelun pakettihinnoittelu tyypilliselle muutaman palvelimen ympäristölle: 50 €/kk tai 500 €/v. Hinta sisältää 1-5 palvelun valvonnan, hälytysviestit 1-5 vastaanottajalle, käyttöönoton ja raportoinnin.

  Ota yhteyttä myyntiimme!